today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Ο Κριστιάνο θέλει να φύγει από την Γιουνάϊτεντ τον Ιανουάριο

Μία από τις… χειρότερες καλοκαιρινές μεταγραφιοκές περίοδοι, ήταν αυτή που τελείωσε πρόσφατα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Για πολλές εβδομάδες, ο Πορτογάλος σταρ και ο Ζόρζε Μέντες, προσπάθησαν -ανεπιτυχώς- να βρουν μια νέα ομάδα για τον διάσημο άσο της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, με αποτέλεσμα ο CR7 να παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ».

Σε αμιγώς αγωνιστικό επίπεδο, ο Ρονάλντο, περιορίζεται συνήθως, σε ρόλο αναπληρωματικού, καθώς ήταν βασικός, μόνο στον αγώνα με την Σοσιεδάδ για το Europa League και σε μόλις μία αναμέτρηση από τις έξι που έχει δώσει η Γιουνάϊτεντ για την Premier League.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αγγλικής εφημερίδας «The Sun», οι συμπαίκτες του είναι πεπεισμένοι ότι θα αναγκασθεί να αποχωρήσει τον Ιανουάριο, λίγους μήνες από την λήξη του συμβολαίου του, καθώς προσπαθεί να προσαρμοσθεί στο νέο σύστημα που έχει θέσει σε εφαρμογή ο Ερικ Τεν Χαγκ. Ο Λουζιτανός μεσοεπιθετικός, εξακολουθεί να θέλει να φύγει από την ιστορική ομάδα από την έναρξη της σεζόν και δεν έχει αλλάξει γνώμη.

Ωστόσο, μένει να διαπιστωθεί, ποιος σύλλογος είναι διατεθειμένος να… αντέξει οικονομικά την απόκτηση του Ρονάλντο, δεδομένου ότι η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ζητήσει λογικά, ένα ποσό, ενώ και οι απαιτήσεις του έμπειρου Πορτογάλου, δεν είναι αμελητέες. Το αντίθετο μάλιστα…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ