today-is-a-good-day
22.4 C
Athens

Στην Πύλο μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζορτ Τσούνης (φωτός και βίντεο)

Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ειχε ο Ελληνικής καταγωγης Αμερικανός πρέσβης Τζορτζ Τσούνης στην Πύλο.

Ο κ. Τσούνης ο οποίος στο πλαίσιο των καθηκόντων του επιχειρεί να επισκεφτεί κάθε γωνιά της χώρας, βρέθηκε  χθες Σάββατο στην ιστορική Μεσσηνιακή κωμόπολη της Πύλου και συναντήθηκε με τον πρώην Πρωθυπουργό κ Αντώνη Σαμαρά ο οποίος -όπως κάθε καλοκαίρι-  βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του για ολιγοήμερες διακοπές.


Οι δύο άνδρες συνδέονται με παλιά γνωριμία, από την περίοδο όπου ο κ. Τσούνης, διαπρεπές στέλεχος της ελληνικής Ομογένειας, συμμετείχε ενεργά στη δυναμική οργάνωση Hellenic Initiative, η οποία είχε σκοπό σκοπό την κινητοποίηση της Ομογένειας και τον  προσανατολισμό της σε  δράσεις υπέρ των συμφερόντων της Ελλάδας, την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και την προάσπιση των δικαίων του Ελληνικού λαού.

Οι δύο άνδρες κάθισαν στο περίφημο καφενείο κάτω από τον πλάτανο της Πύλου ενώ στην παρέα τους προστέθηκε  και ο γνωστός φιλέλληνας, πρώην Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Αλ ντ’ Αμάτο ο οποίος επίσης βρίσκεται στην περιοχή για διακοπές.


Ο πρώην πρωθυπουργός ξενάγησε τους προσκεκλημένους στο Δημαρχείο της Πύλου και τους σύστησε τους βουλευτές του νομού. καθώς και τον πρώην δήμαρχο Δημήτρη Καφαντάρη.

Ο Τζόρτζ Τσούνης, δήλωσε εντυπωσιασμένος για την ανάπτυξη που επιδεικνύει η περιοχή τα τελευταία χρόνια αλλά και για τις ομορφιές της, ενώ εξέφρασε την πρόθεση του να βρεθεί στην Πύλο και στις 20 Οκτωβρίου, επέτειο της Ιστορικής Ναυμαχίας του Ναυαρίνου.

Ο κ. Τσούνης μάλιστα, ο οποίος είναι εξαιρετικά ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό τη φωτογραφία από την επίσκεψή του στην Πύλο και τη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά.

Περισσότερες φωτογραφίες από την επίσκεψη του κ. Τσούνης στην Πύλο:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ