today-is-a-good-day
20 C
Athens

Γ.Οικονόμου: Τη στιγμή που ο κ. Τσίπρας, υπόσχεται στους πάντες τα πάντα, η κυβέρνηση ό,τι έχει υποσχεθεί υλοποιείται

“Ο κ. Τσίπρας, όπως όλα τα μεγάλα ζητήματα, αντιμετωπίζει με επικίνδυνη ελαφρότητα τη μεγαλύτερη παγκόσμια κρίση μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επισημαίνοντας ότι ο κ. Τσίπρας:

“Χρησιμοποιεί για άλλη μια φορά λογοπαίγνια, τερατώδη ψέματα και μυθομανή σκανδαλολογία, προσπαθώντας να αποκρύψει το ολοφάνερο γεγονός: ότι η Κυβέρνηση τρέχει εδώ και μήνες το μεγαλύτερο πρόγραμμα στήριξης της κοινωνίας και των επιχειρήσεων στην Ευρώπη, προσπαθώντας να απαλύνει τα προβλήματα.

Τη στιγμή που ο κ. Τσίπρας, υπόσχεται στους πάντες τα πάντα, η κυβέρνηση ό,τι έχει υποσχεθεί υλοποιείται. Στους λογαριασμούς του Αυγούστου θα ισχύσει η αναίρεση της ρήτρας αναπροσαρμογής, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα, θα εφαρμοστεί η φορολόγηση των υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας σε ποσοστό

90% ώστε να εξασφαλιστούν επιπλέον πόροι για τη μείωση του κόστους ενέργειας. Η Κυβέρνηση πασχίζει για το καλό της κοινωνίας και φέρνει αποτέλεσμα, την ώρα που ο κ. Τσίπρας εκφωνεί δεκάρικους μπροστά στις κάμερες.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ