today-is-a-good-day
11.3 C
Athens

Δ.Κούβελας: Όλοι θέλουμε έναν καλύτερο ΟΑΣΘ

Τις επαφές του με την κοινωνία της Θεσσαλονίκης εντείνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ εκλογική περιφέρεια Δημήτρης Κούβελας, μετά την άρση των περιορισμών λόγω πανδημίας, ώστε να είναι έτοιμος και για τις εθνικές εκλογές όποτε κι αν γίνουν αυτές, όπως είπε ο ίδιος στη διάρκεια συνάντησής του με δημοσιογράφους.

Ως νέος βουλευτής ο Δημήτρης Κούβελας (εκλέχθηκε πρώτη φορά στις εκλογές του 2019) τόνισε πως άκουσε την προτροπή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και τη συμβουλή του πατέρα του και πρώην υπουργού, Σωτήρη Κούβελα, και ασχολήθηκε επισταμένως με τα κοινοβουλευτικά. Μίλησε σε 100 από τα 250 νομοσχέδια στη Βουλή και ήταν εισηγητής σε 7 νομοσχέδια, είπε χαρακτηριστικά και σχολίασε πως αισθάνεται “απόφοιτος μεταπτυχιακού” στα κοινοβουλευτικά, σημειώνοντας πως το “διδακτορικό” θεωρεί πως αποκτιέται μέσα από τη θέση κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. Ο ίδιος δήλωσε πως ο στόχος του είναι να επανεκλεγεί βουλευτής και να υπηρετήσει τη Θεσσαλονίκη και τους Θεσσαλονικείς από οποιαδήποτε θέση.

Αναφερόμενος στα θέματα της Θεσσαλονίκης είπε ότι ” όλοι θέλουμε έναν καλύτερο ΟΑΣΘ”. Είπε ότι είναι σημαντικό το γεγονός ότι διπλασιάστηκε ο στόλος των αστικών λεωφορείων”, αλλά τόνισε πως δεν υπάρχει ξεκάθαρη προοπτική για το μέλλον του ΟΑΣΘ.

Επισήμανε ότι είναι “πολύ προβληματική” η κατάσταση στο Κτηματολόγιο Θεσσαλονίκης και σχετικά με την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ είπε ότι είναι η σειρά του ΠΑΟΚ να παρουσιάσει ένα χρονοδιάγραμμα για το έργο, ενώ υπάρχει και η εκκρεμότητα του Καυτανζογλείου.Για τη δυτική Θεσσαλονίκη τόνισε πως πρέπει να είναι το “χαιδεμένο παιδί” της κυβέρνησης.

Συνολικά για τα έργα της Θεσσαλονίκης σημείωσε πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ν.Δ υλοποιούν τις υποσχέσεις τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ