today-is-a-good-day
17.1 C
Athens

Συνάντηση στελεχών της ΝΔ με τον δήμαρχο Ιωαννίνων Μ.Ελισάφ

Zητήματα που αφορούν την πόλη των Ιωαννίνων και την ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τέθηκαν κατά τη συνάντηση συνεργασίας που είχε ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Μωυσής Ελισάφ, με τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλο Μαρινάκη, και τον γραμματέα Οργανωτικού, Στέλιο Κονταδάκη.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου, οι βουλευτές Σταύρος Καλογιάννης και Μαρία Κεφάλα και στελέχη του κόμματος. Ο δήμαρχος τούς ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους και τη συμβολή τους στην επίλυση των προβλημάτων της πόλης.

Η κ. Ασημακοπούλου δήλωσε μετά στην συνάντηση με τον κ. Ελισάφ: «Συνεργάστηκα με το δήμαρχο για μία σειρά θεμάτων. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι τα Γιάννενα αποτελούν μία από τις έξι ελληνικές πόλεις που μετέχουν στο πρόγραμμα για την κλιματική ουδετερότητα. Η εναρκτήρια συνάντηση εργασίας θα γίνει σε δύο βδομάδες στις Βρυξέλλες. Παράλληλα από τη θέση μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενισχύουμε την μεγάλη προσπάθεια εξωστρέφειας των Ιωαννίνων».

Το κλιμάκιο της ΝΔ βρίσκεται στα Ιωάννινα στο πλαίσιο του προσυνέδριου ΟΝΝΕΔ, το οποίο θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα, με θέμα «Ο αθλητισμός ως μοχλός ανάπτυξης εθνικής οικονομίας και εθελοντικής συνείδησης». Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ