today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Υπόθεση Πάτρας: Ενώπιον του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών η μητέρα της Τζωρτζίνας

Ενώπιον του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών οδηγήθηκε η 33χρονη μητέρα της Τζωρτζίνας κάτω από αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας, συνοδεία δεκάδων αστυνομικών.

Αφού εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε χθες σε βάρος της για τη δολοφονία της κόρης της, η κατηγορουμένη θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια προκειμένου όπως εκτιμάται, να λάβει προθεσμία για την απολογία της.

Σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα, παραιτήθηκε της υπεράσπισης του ζευγαριού από την Πάτρα που του είχε ανατεθεί.

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Λύτρα

«Ανέλαβα την νομική εκπροσώπηση αμφοτέρων των γονέων, με σκοπό και εντολή από την οικογένεια να βοηθήσω τόσο τους ίδιους όσο και τις Αρχές στο στάδιο διερεύνησης των θανάτων των τριών παιδιών και να τους παρέχω στο πλαίσιο αυτό νομικές υπηρεσίες. Δεν θα αναλάβω, όπως έχω ήδη ενημερώσει τους γονείς, την υπεράσπιση της μητέρας σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη. Σε κάθε περίπτωση, κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα εκπροσώπησης από συνήγορο. Ο δε σεβασμός στο τεκμήριο αθωότητας είναι όχι μόνον δικαίωμα του κάθε κατηγορουμένου αλλά και δείγμα νομικού πολιτισμού».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ