today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Νεκρός άνδρας από φωτιά σε διαμέρισμα στην Αγίου Μελετίου

Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από διαμέρισμα στην οδό Αγίου Μελετίου 55, στην Αθήνα, έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα τέταρτου ορόφου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, πρόκειται για άνδρα ηλικίας 40 έως 50 ετών, ο οποίος έμενε μόνος του στο διαμέρισμα. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, το Κέντρο Επιχειρήσεων ενημερώθηκε από περιοίκους στις 05:35 και τα πυροσβεστικά οχήματα αλλά και το κλιμακοφόρο έφτασαν στο σημείο σε περίπου 10 λεπτά. Την ώρα που έφτασαν οι πυροσβέστες ο άνδρας ήταν στο μπαλκόνι και καιγόταν. Αμέσως στήθηκε το κλιμακοφόρο όχημα και οι πυροσβέστες τον κατέβασαν με σοβαρά εγκαύματα και τον παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ, αλλά την ώρα που τον έβαζαν στο ασθενοφόρο άφησε την τελευταία του πνοή.

Η φωτιά επεκτάθηκε στον πέμπτο όροφο από τις τέντες και προξένησε ζημιές εξωτερικά του διαμερίσματος και στην κουζίνα, όμως σβήστηκε πριν πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης απεγκλώβισε μέσω του κλιμακοστασίου άλλα τέσσερα άτομα, ενώ επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα και το κλιμακοφόρο όχημα.

Όσον αφορά τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής. Όπως έγινε γνωστό, το διαμέρισμα καταστράφηκε ολοσχερώς καθώς η φωτιά ήταν μεγάλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ