today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

Γ.Οικονόμου για Τσίπρα: Από το γελοίο στο σοβαρό η απόσταση είναι τεράστια

Από το σοβαρό στο γελοίο, η απόσταση είναι μικρή – από το γελοίο όμως στο σοβαρό, η απόσταση είναι τεράστια, ανέφερε σε δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου σχετικά με την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης που αφορούν στο άνοιγμα των σχολείων.

Είναι αποκαλυπτικό της πολιτικής ελαφρότητας του κ. Τσίπρα το ότι επιλέγει να κάνει χιούμορ, κακό μάλιστα, με την εκπαίδευση των παιδιών μας εν μέσω πανδημίας. Τελικά, ο πραγματικός χαρακτήρας ενός πολιτικού όντως φαίνεται από το τι θεωρεί αστείο, προσθέτει ο κ. Οικονόμου.

Τέλος, συμπλήρωσε:”ΥΓ: Όταν αποφασίζει ο κ. Τσίπρας να γράψει κάτι στα αγγλικά ας βάζει τουλάχιστον κάποιον να τα ελέγχει”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε με ανάρτηση στο twitter την ανακοίνωση των μέτρων από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη.

«Στην περίπτωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το #dontlookup θα μπορούσε κάλλιστα να παραφραστεί σε «don’t look the cases»… Με 50.000 κρούσματα ανοίγουν τα σχολεία όπως ακριβώς έκλεισαν. Και ο Θεός βοηθός…», αναφέρει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ