today-is-a-good-day
17.4 C
Athens

Μ. Κριθαρίδης: Η Μητσοτάκης Α.Ε κινείται δόλια αδιαφορώντας για την δημόσια υγεία

«Με νέα ανακοίνωσή της, μόλις λίγα εικοσιτετράωρα από την προηγούμενη, η κυβέρνηση μεταθέτει την επιβολή των νέων μέτρων αν και περίμενε, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Πλεύρης, αυτή την πρωτοφανή εκτίναξη των κρουσμάτων», σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

«Και ποια είναι αυτά τα μέτρα που λαμβάνει για άλλη μια φορά η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη; Μήπως είναι η ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας; Μήπως η επίταξη του συνόλου του ιδιωτικού τομέα υγείας; Μήπως το δημόσιο δίκτυο για μαζικά, δωρεάν, τακτικά τεστ σε όλους τους πολίτες (εμβολιασμένους και μη), όπως ζητάει από την πρώτη στιγμή το ΜέΡΑ25;», διερωτάται ο ίδιος και τονίζει: «Όχι, είναι το κλείσιμο της εστίασης στις 12 τα μεσάνυχτα και η απαγόρευση της μουσικής και των “πάρτι” φυσικά, όπως τόνισε πολλές φορές ο υπουργός Υγείας».

«Για άλλη μια φορά λοιπόν, η Μητσοτάκης Α.Ε αποδεικνύει πως κινείται διαρκώς δόλια, επικίνδυνα και εγκληματικά, αδιαφορώντας πραγματικά για την δημόσια υγεία, αλλά και τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, στηρίζοντας διαρκώς τους ολιγάρχες φίλους της, τη στιγμή που η κοινωνία και η οικονομία στενάζουν από την πανδημική και οικονομική κρίση, τις συνέπειες των οποίων μεγεθύνει αντί να αμβλύνει ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης που εκδράμει ανέμελα στην Ήπειρο», καταλήγει ο Μ. Κριθαρίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ