today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

ΜέΡΑ25: Τεράστιο φιάσκο και διασυρμός της χώρας η συνέντευξη του πρωθυπουργού στο CNN

Με αφορμή την τελευταία εμφάνιση του πρωθυπουργού στην τηλεόραση του CNN, το ΜέΡΑ25 επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη για όσα είπε σχετικά με το εμβολιαστικό πρόγραμμα της Ελλάδας. Τονίζει ότι «όποτε αναγκάζεται ο κ. Μητσοτάκης να εμφανιστεί σε κάποιο ξένο μέσο ενημέρωσης, όπου ο δημοσιογράφος δεν επιλέγεται από το Μαξίμου και οι ερωτήσεις δεν έχουν προσυμφωνηθεί και φιλτραριστεί, καταρρέει πλήρως το αφήγημα της Μητσοτάκης Α.Ε. για την δήθεν ανάκτηση της αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης της χώρας μας, αφού ο πρωθυπουργός γίνεται απλά ρεζίλι, διασύροντας τη χώρα μας διεθνώς».

 

Το ΜέΡΑ25 προσθέτει ότι η συνέντευξη του πρωθυπουργού στην Κριστιάν Αμανπούρ «εξελίχθηκε σε τεράστιο φιάσκο και σε διασυρμό της χώρας μας στο εξωτερικό για την πορεία του εμβολιασμού και την ευρύτερη διαχείριση της πανδημίας του κορoνοϊού στη χώρα μας, παρά το γεγονός ότι έγινε προσπάθεια να κρυφτεί και να θαφτούν τεχνηέντως τα επίμαχα σημεία από τα εγχώρια μέσα της λίστας Πέτσα».

 

Κατά την εκτίμηση του ΜέΡΑ25, «η δημοσιογράφος ξεμπρόστιασε κανονικά τα τερατώδη ψέματα του Έλληνα πρωθυπουργού, παρουσιάζοντας και ένα σχετικό γράφημα που δείχνει τη χώρα μας ουραγό της εμβολιαστικής διαδικασίας, με το συγκεκριμένο κομμάτι του διαλόγου να μη φτάνει ποτέ φυσικά στους Έλληνες πολίτες μέσα από το καλό φιλτράρισμα των καλά πληρωμένων και “πετσωμένων” ελληνικών Μέσων Μαζικής Αποβλάκωσης και Εξαπάτησης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ