today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

Θ.Δρίτσας: Τιμούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις και εκφράζουμε τις ολόθερμες ευχές μας

«Τιμούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις, συμμετέχουμε στις σημερινές εκδηλώσεις εορτασμού της Ημέρας τους και εκφράζουμε τις ολόθερμες ευχές μας», αναφέρει στο μήνυμά του για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θοδωρής Δρίτσας ο οποίος παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις εκπροσωπώντας τον πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Στην δήλωσή του μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων ανέφερε ακόμη: «Τα στελέχη -γυναίκες και άνδρες- και των τριών Όπλων όλων των βαθμών και οι στρατεύσιμοι, απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης μας. Συγκροτούν ως αδιάσπαστο τμήμα του ελληνικού λαού, την πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση της ακεραιότητας της χώρας στην ξηρά, στον αέρα και στη θάλασσα, της εθνικής μας κυριαρχίας και ανεξαρτησίας, της ασφάλειας και της ειρήνης.

Τιμούμε και την πολύπλευρη κοινωνική προσφορά τους, την αφοσίωσή τους στα καθήκοντά τους, την υψηλή επάρκεια και των επαγγελματισμό τους και την προσήλωσή τους στις δημοκρατικές αρχές και αξίες.

Τιμούμε με συγκίνηση και σεβασμό, τη μνήμη των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος.

Η σημερινή εορταστική Ημέρα εκτός όλων των άλλων, επικαιροποιεί το χρέος της ελληνικής Πολιτείας να φροντίσει έμπρακτα, όπως και για όλο τον ελληνικό λαό άλλωστε, την υποστήριξη της ποιότητας της καθημερινής ζωής των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των οικογενειών τους. Μόνο τότε η οφειλόμενη και αποδιδόμενη τιμή θα έχει πραγματικό αντίκρισμα.

Χρόνια Πολλά!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ