today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

“Η κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να σοβαρευτεί”, λέει ο Α.Χαρίτσης

«Αφού αδράνησε για μήνες, η κυβέρνηση μετακυλίει τώρα την ευθύνη για την προστασία της δημόσιας υγείας στους επιχειρηματίες και εργαζόμενους στην εστίαση και στο λιανεμπόριο», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης.

Όπως επισημαίνει, «στη σημερινή του συνάντηση με εκπροσώπους των δύο κλάδων, ο κ. Μητσοτάκης τους έψεξε ότι μια δική τους αμέλεια αρκεί για να στιγματιστούν οι επιχειρήσεις τους ως εστίες υπερμετάδοσης του κορονοϊού». «Και όχι μόνο αυτό. Αγνόησε τα δίκαια αιτήματά τους για οικονομική στήριξη ενόψει των νέων μέτρων, με τη δικαιολογία ότι τα δύσκολα στην οικονομία πέρασαν. Αυτό το έχει πει επανειλημμένως. Η πραγματικότητα όμως συνεχίζει να τον διαψεύδει: τα κρούσματα αυξάνονται και η πραγματική οικονομία είναι σε οριακή κατάσταση», σχολιάζει και καταλήγει:

«Η κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να σοβαρευτεί και να σταματήσει τη μετάθεση των ευθυνών της στις πλάτες άλλων. Αλλιώς η χώρα μας θα συνεχίσει να καταγράφει αρνητικά ρεκόρ τόσο σε υγειονομικό επίπεδο όσο και στην οικονομία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ