today-is-a-good-day
17.1 C
Athens

Ελ.Λύση: “Παταγώδης αποτυχία” της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας

Για «λάθος επιλογές» και «παταγώδη αποτυχία» στην διαχείριση της πανδημίας κατηγορεί την κυβέρνηση με ανακοίνωσή της, η Ελληνική Λύση.

«Το γεγονός ότι τα κρούσματα του κορονοϊού καθώς και οι διασωληνωμένοι συμπολίτες μας είναι πολλαπλάσιοι από την περσινή αντίστοιχη περίοδο, καταδεικνύει για άλλη μια φορά την παταγώδη αποτυχία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η κυβέρνηση θα απολογηθεί για τις λάθος επιλογές της και τις ψευδείς διαβεβαιώσεις της περί της επίτευξης τείχους ανοσίας που μετατράπηκε σε “τείχος διχασμού” της ελληνικής κοινωνίας», αναφέρει η Ελληνική Λύση και συνεχίζει:

«Η κυβέρνηση αντί να ενισχύσει την πρωτοβάθμια περίθαλψη, να αυξήσει τον αριθμό των ΜΕΘ, να εφαρμόσει ιχνηλάτηση με αξιόπιστα τεστ, αναλώθηκε στην δαιμονοποίηση των υγειονομικών λειτουργών, των πιστών, των παρελάσεων.

Η ΝΔ “δαιμονοποίησε” τους πάντες για να μετακυλήσει τις ευθύνες της. Σήμερα αποδεικνύεται πως είναι ανίκανη και επικίνδυνη για να προστατεύσει τους Έλληνες πολίτες», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ