today-is-a-good-day
19 C
Athens

Κ.Βελόπουλος: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες – Όσοι δεν πέτυχαν τον στόχο τους να μην το βάλουν κάτω

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα Ελληνόπουλα που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις, υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες» αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής των υποψηφίων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σήμερα.

«Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά μας που κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους που έθεσαν» συνεχίζει ο κ. Βελόπουλος για να συμπληρώσει: «Εύχομαι σε αυτά τα παιδιά να πορευτούν τον δρόμο της αξιοπρέπειας και της ευθύνης, υπηρετώντας σε κάθε πτυχή του ακαδημαϊκού τους βίου την Ελλάδα και τους Έλληνες. Να κλείσουν τα αυτιά τους στις “κομματικές σειρήνες” που θα προσπαθήσουν να τους εκτρέψουν από τον δρόμο της προκοπής, της δημιουργίας και της προσφοράς. Τα κόμματα δεν έχουν καμία θέση στα πανεπιστήμια».

Τέλος ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, προτρέπει τα «παιδιά μας που προσωρινά δεν πέτυχαν τον στόχο τους, τα καλώ να μην το βάλουν κάτω. Ο αγώνας τους, δεν τελείωσε, αντίθετα τώρα αρχίζει. Εμείς οι Έλληνες ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, καταφέραμε να σηκωθούμε ακόμα ψηλότερα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ