Θεσσαλονίκη: Προσήχθη ο σύντροφος της γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη

φωτό αρχείου

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης οδηγείται ο 55χρονος που αναζητείτο για τη δολοφονία της 56χρονης συντρόφου του, στην οδό Γραβιάς 47, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο άνδρας, με καταγωγή από τη Γεωργία, εντοπίστηκε, πριν από λίγη ώρα, στην περιοχή Καραμπουρνάκι, στην Καλαμαριά, όπου προσήχθη και αναμένεται να εξεταστεί από αξιωματικούς της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής.

Οι έρευνες των Αρχών επικεντρώθηκαν γύρω από το πρόσωπο του, καθώς υπήρχαν μαρτυρίες γειτόνων, σύμφωνα με τις οποίες ο 55χρονος εγκατέλειψε το σπίτι της άτυχης γυναίκας με αιματοβαμμένα τα χέρια του.

Οι ίδιες μαρτυρίες ανέφεραν πως άκουσαν το ζευγάρι να καβγαδίζει, με την 56χρονη (που επίσης κατάγεται από τη Γεωργία) να εκλιπαρεί να μην την σκοτώσει.

Το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα, το τελευταίο διάστημα, ενώ είχε συχνά καβγάδες και εντάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε μέσα στο ημιώροφο διαμέρισμα όπου διέμενε. Η ΕΛ.ΑΣ. ειδοποιήθηκε από περίοικο σπεύδοντας στην περιοχή, την οποία και απέκλεισε για να ξεκινήσουν οι έρευνες. Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένεται να υπάρξουν είτε κατά τη διάρκεια της βραδιάς, είτε αύριο το πρωί.