today-is-a-good-day
15.8 C
Athens

Διαδικτυακή εκδήλωση για τη «Γυναίκα στην Επανάσταση του 1821»

Από το Κέντρο Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα

Διαδικτυακή εκδήλωση του Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, στις 19.00, με θέμα «Η Γυναίκα στην Επανάσταση του 1821» και με αφορμή την έκθεση που παρουσιάζεται στο Ίδρυμα Θεοχαράκη.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ο κ. Κώστας Λάβδας, Καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Διευθυντής του «Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα», η κ. Ελένη Αγγελομάτη-Τσουγκαράκη, Ομότιμη Καθηγήτρια Ιστορίας, Ιόνιο Πανεπιστήμιο και η κ. Λαμπρινή Καρακούρτη-Ορφανοπούλου, Ιστορικός Τέχνης, Διευθύντρια του παραρτήματος της Εθνικής Πινακοθήκης στο Ναύπλιο. Χαιρετισμό θα απευθύνει η κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, Βουλευτής Α’ Αθηνών, Πρόεδρος του «Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα».

Τη συζήτηση που θα διαρκέσει 60 λεπτά, θα συντονίσει ο Φώτης Παπαθανασίου, Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Θεοχαράκη, Αν. Καθηγητής Πολιτιστικής Διαχείρισης στο ΔΠΕ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση από τον εξής σύνδεσμο: https://zoom.us/j/94048880089?pwd=MzUwNWZhVzBTbTRicG5Uc21hTnhBUT09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ