today-is-a-good-day
17.1 C
Athens

WIND: Τοποθετεί ράμπες ΑμεΑ σε όλα τα καταστήματά της!

Εύκολη και άμεση πρόσβαση για άτομα με κινητικά προβλήματα παρέχει η WIND Ελλάς, τοποθετώντας ειδικές αποσπώμενες ράμπες σε όλα τα καταστήματά της πανελλαδικά.

Με τον τρόπο αυτόν στηρίζει το δικαίωμά τους για πλήρη και αποτελεσματική συμμετοχή σε όλες πτυχές της καθημερινής κοινωνικής ζωής και προάγει την αυτονομία τους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Wind, η εταιρεία έχει ήδη διαθέσει σε πάνω από 180 καταστήματά της ειδικές φορητές ράμπες πρόσβασης, οι οποίες πληρούν τις προβλεπόμενες προδιαγραφές, ώστε να γίνει πλέον εφικτή η προσέγγιση του καταστήματος από όλους.

«Με αυτόν τον τρόπο η WIND προάγει την ασφαλή και καθολική πρόσβαση για τους επισκέπτες των καταστημάτων συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Η άριστη εξυπηρέτηση είναι η πιο σημαντική δέσμευση απέναντι στους πελάτες μας, φροντίζοντας σε κάθε σημείο επαφής να τους προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Την ίδια στιγμή στηρίζουμε την ισότιμη και αυτόνομη πρόσβαση στα καταστήματά μας από τα άτομα που αντιμετωπίζουν κάποιο κινητικό πρόβλημα», τονίζει ο Αλέξανδρος Γλύκας, διευθυντής καταστημάτων WIND.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ