today-is-a-good-day
17.1 C
Athens

Γρ.Γερακαράκος για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Είχαν στοχοποιήσει το σπίτι

«Η αστυνομία θα συλλάβει αυτά τα καθάρματα», διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος.

«Η αστυνομία θα τους συλλάβει αυτούς τους αλήτες, τους δολοφόνους, τα καθάρματα, που στέρησαν από ένα παιδί το να γνωρίσει τη μητέρα του», τόνισε ο ίδιος και συνέχισε λέγοντας ότι «η αξία της ζωής είναι πρώτη από όλα. Πρέπει η πολιτεία επιτέλους να ξεχωρίσει το έγκλημα όταν αφαιρείται ζωή. Η πεζή περιπολία, σε συνεργασία με την εποχούμενη, φέρνει αποτελέσματα. Η περιπολία φέρνει πληροφορία, ενημέρωση, μιλά με τον κάτοικο της περιοχής».

«Από τα στοιχεία που υπάρχουν είναι προφανές ότι είχε στοχοποιηθεί το σπίτι, γνώριζαν από πού θα μπουν, είχαν δει από πού θα μπουν», είπε επίσης ο κ. Γερακαράκος, μιλώντας στο Mega.

«Υπάρχουν και άλλα εγκλήματα που έχουν αγριότητα» σημείωσε και υπογράμμισε πως στην περίπτωση της συγκεκριμένης δολοφονίας «ξεκίνησαν από το κατοικίδιο. Έπνιξαν το σκυλί και το κρέμασαν».

«Αυτό δείχνει κάτι. Και στη συνέχεια σκοτώνεις για κάποια λεφτά μια 20χρονη γυναίκα. Αυτά δείχνουν το εύρος της βιαότητας», συμπλήρωσε.

«Ας αφήσουμε το Ανθρωποκτονιών να κάνει τη δουλειά του και να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη τους δράστες», έκανε έκκληση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ