today-is-a-good-day
17.7 C
Athens

Ενισχύει το δυναμικό της η PwC – Ο Δ. Ζήβας νέος executive advisor customer experience

Η PwC Ελλάδας ενισχύει το δυναμικό της με την ένταξη του Διονύση Ζήβα, στη θέση του
Executive Advisor Customer Experience, ο οποίος θα συμβάλει στην περαιτέρω υποστήριξη των εταιρειών της ελληνικής αγοράς. Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωση
της, “ο συνδυασμός της ενισχυμένης πλέον ομάδας Customer Experience με την εξειδίκευσή της PwC και σε άλλα πεδία, όπως τα Cloud Services, Technology, Operations, Data Analytics, Strategy και HR δημιουργεί μια νέα δυναμική για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση λύσεων, που οδηγούν τις επιχειρήσεις στην επόμενη μέρα”.

Ο Διονύσης Ζήβας αποτελεί στέλεχος με μακροχρόνια εμπειρία και γνώση της αγοράς. Έχει υπάρξει σύμβουλος επιχειρήσεων ενώ ως Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Net Spirit, δημιούργησε το 2013 το online supermarket www.welovesupermarket.gr, το οποίο μέσα από ολική εξαγορά της Net Spirit από τον όμιλο Metro το 2020, έχει μετεξελιχθεί στο online shop των My market του ομίλου Metro.

Νωρίτερα, το 2011 δημιούρηγησε το www.welovetoys.gr το πρώτο online shop παιχνιδιών και το 2012 το www.welovebabies.gr το πρώτο online shop βρεφικών πανών. Από το 1996 έως το 2010 διετέλεσε διευθυντής marketing και Εμπορικός Διευθυντής και μέλος Δ.Σ. στην Intersys, τότε αντιπρόσωπο στην Ελλάδα της Canon, Pioneer, Toshiba, XBox της Microsoft.

Ο συνδυασμός της ενισχυμένης πλέον ομάδας Customer Experience με την εξειδίκευσή της PwC και σε άλλα πεδία όπως τα Cloud Services, Technology, Operations, Data Analytics, Strategy και HR δημιουργεί μια νέα δυναμική για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση λύσεων που οδηγούν τις επιχειρήσεις στην επόμενη μέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ