today-is-a-good-day
13 C
Athens

O Mπ.Μπορισόφ θέλει τον τελικό της UEFA

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, ανακοίνωσε την επιστροφή των οπαδών για το δεύτερο μισό της σεζόν, όταν ξεκινήσουν, τα play-off για την Ευρώπη και τα play-out. «Θα ήταν ωραίο να δούμε έναν ορισμένο αριθμό οπαδών να επιστρέφουν στις εξέδρες, ειδικά όταν ξεκινούν τα play-off. Έχουμε ήδη τους νέους κανόνες έτοιμους και θα δούμε αν θα μπορούσαμε να τους εφαρμόσουμε σύμφωνα με την πρόοδο του ιού», εξήγησε στο Temasport.com, ο Μπόικο Μπόρισοφ, που επισκέφθηκε τα έργα του νέου γηπέδου της Πλόβντιβ.

Μια νέα χαλάρωση των μέτρων, έχει προγραμματιστεί για τις 29 Απριλίου και μέχρι την ημερομηνία αυτή, θα γίνει γνωστό εάν οι φίλαθλοι θα μπορούν να επιστρέψουν στις εξέδρες. Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός είπε επίσης, πως θα προωθήσει την υποψηφιότητα του γηπέδου «Hristo Botev» για την φιλοξενία ενός τελικού των διοργανώσεων της UEFA, μόλις ολοκληρωθούν τα έργα:

«Γίνονται γρήγορα και όλα πάνε καλά. Αυτό το γήπεδο, όταν τελειώσει, θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει έναν ευρωπαϊκό τελικό και θα εργαστώ για να συμβεί αυτό. Σε τελική ανάλυση, η πολιτική της UEFA είναι να ανταμείβει χώρες που επενδύουν στην κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων με έναν ευρωπαϊκό τελικό, συμπεριλαμβανομένου ενός Super Cup. Μια μέρα ένας τέτοιος αγώνας θα διεξαχθεί σε αυτό το γήπεδο», πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ