today-is-a-good-day
17.4 C
Athens

COSMOTE TV OSCARS® 2021: Σε ποιους θα πάει φέτος το χρυσό αγαλματίδιο;

Μπορεί η χρονιά που πέρασε να άλλαξε πολλά, αλλά κάποια πράγματα έμειναν αναλλοίωτα. Και η αγάπη μας για καλές ταινίες ήταν σίγουρα ένα από αυτά, με την COSMOTE TV να φέρνει για ακόμη μια χρονιά στους συνδρομητές της τα OSCARS®, τον σημαντικότερο κινηματογραφικό θεσμό παγκοσμίως.

Ποιοι θα κρατήσουν στα χέρια τους φέτος το χρυσό αγαλματίδιο;

Πώς θα γίνει η εντυπωσιακή τελετή απονομής των βραβείων OSCARS® με τις νέες συνθήκες;

Ποιοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες κατάφεραν να μας κάνουν να συγκινηθούμε και να γελάσουμε με την καρδιά μας αυτή την περίεργη χρονιά;

Απαντήσεις σε όλα αυτά έρχονται με τα πιο διάσημα και λαμπερά βραβεία και την 93η Τελετή Απονομής των Όσκαρ, που όλοι μας περιμένουμε να δούμε τις στιγμές συγκίνησης, λάμψης και ψυχαγωγίας στις 25/4. Από τις έντεκα και μισή το βράδυ, μπαίνουμε στον παλμό της βραδιάς με την εκπομπή OSCARS’ NIGHT με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και καλεσμένους έκπληξη και βλέπουμε LIVE και αποκλειστικά την Τελετή Απονομής στις 3 το πρωί σε σχολιασμό του Γιώργου Σατσίδη και της Χριστίνας Μπίθα! Αμέσως μετά ακολουθεί η εκπομπή POST SHOW με ζωντανό σχολιασμό από το L.A από τον Γιώργο Σατσίδη!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Μπαίνουμε σε ρυθμούς OSCARS έως τη Δευτέρα 26/4 απολαμβάνοντας καθημερινά αγαπημένες οσκαρικές ταινίες, ταινίες υποψήφιες στα φετινά OSCARS όπως η ταινία εποχής “ ΕΜΜΑ” (26/4) και η ταινία κινουμένων σχεδίων “Φύγαμε”(26/4) αλλά και μοναδικά αφιερώματα σε ηθοποιούς και σκηνοθέτες που θα μας προετοιμάσουν για τη βραδιά!

Το pop up κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD της COSMOTE TV αποτελεί την καλύτερη κινηματογραφική εμπειρία για όσους θέλουν να απολαύσουν αριστουργήματα της 7ης τέχνης, με συνολικά 130 ταινίες που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο από τις οποίες προβάλλονται καθημερινά 3 back-2back.

Οι ταινίες που ξεχωρίζουν 

Εμείς ξεχωρίσαμε μερικές από αυτές, που σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να απολαύσετε με τη συνοδεία ποπ κορν αναπαυτικά από τον καναπέ σας.

16.04.2021  22:30 Η λίστα του Σίντλερ 

Η αληθινή ιστορία του αινιγματικού Όσκαρ Σίντλερ, μέλους του ναζιστικού κόμματος, επιχειρηματία και κερδοσκόπου, που έσωσε περισσότερους από 1.100 Εβραίους κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος, σε μία ταινία που τιμήθηκε με 7 Όσκαρ.

17.04.2021 στις 22:30 Master and Commander: Στα πέρατα του κόσμου 

Κατά τη διάρκεια των Ναπολεόντειων Πολέμων, ο καπετάνιος μιας βρετανικής φρεγάτας καταδιώκει με μένος ένα γαλλικό πολεμικό πλοίο στις θάλασσες της Νότιας Aμερικής… και μέχρι τα πέρατα του κόσμου! Η ταινία βραβεύτηκε με 2 Όσκαρ.

18.04.2021 στις 22:30 Οι δύο ληστές  

Άγρια Δύση, αρχές 20ού αιώνα. Έπειτα από μια αποτυχημένη ληστεία σε τρένο, οι ληστές Μπουτς Κάσιντι και Σάντανς Κιντ διαφεύγουν προς τη Βολιβία, ενώ μια ομάδα καταδίωξης βρίσκεται στο κατόπι τους. Η ταινία κέρδισε τέσσερα Όσκαρ.

20.04.2021 στις 20:10 Το μυστικό του Brokeback Mountain 

Το καλοκαίρι του 1963, σε μια απομονωμένη ορεινή περιοχή του Γουαϊόμινγκ, μια ιδιαίτερη σχέση γεννιέται ανάμεσα σε δύο καουμπόηδες, που με το πέρασμα του χρόνου θα εξελιχθεί σε δυνατό έρωτα… Η ταινία βραβεύτηκε με 3 Όσκαρ.

22.04.2021 στις 22:30 Το αριστερό μου πόδι 

Η αληθινή ιστορία του Κρίστι Μπράουν, ο οποίος γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση και μεγάλωσε σε μια φτωχογειτονιά του Δουβλίνου, αλλά χάρη στη θέλησή του έγινε διάσημος ζωγράφος και συγγραφέας. Η ταινία τιμήθηκε με δύο Όσκαρ.

24.04.2021 στις 19:45 Πέρα από την Αφρική 

Στην αποικιακή Κένυα των αρχών του 20ού αιώνα, μια Δανή βαρόνη, της οποίας ο γάμος έχει πρακτικά διαλυθεί, διευθύνει με δυναμισμό τη φυτεία της και βρίσκει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός λευκού κυνηγού… Η ταινία κέρδισε 7 Όσκαρ.

25.04.2021 στις 21:10 Παράσιτα

Σε μια βραβευμένη με 4 Όσκαρ ταινία, μια άπορη τετραμελής οικογένεια ‘εισβάλλει’ με κόλπα και ψέματα σε ένα πλουσιόσπιτο. Αυτή η τυχαία επαφή δύο εντελώς διαφορετικών κόσμων δεν θα αργήσει να πυροδοτήσει απροσδόκητες εξελίξεις…

26.04.2021 στις 11:45  Φύγαμε

Δύο αδέλφια ξωτικά έχουν την ευκαιρία να επαναφέρουν στη ζωή τον εκλιπόντα πατέρα τους για μία μόνο μέρα. Μα όταν το σχέδιό τους πάει στραβά, ξεκινούν ένα ταξίδι γεμάτο ξόρκια κι απίθανες ανακαλύψεις! Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

26.04.2021 στις 17:55 Έμμα 

Στην Αγγλία του 1800, η Έμμα έχει ως αγαπημένη ενασχόληση τα προξενιά. Όμως, αν και ανακατεύεται στα αισθηματικά των γύρω της, τα δικά της τα έχει παραμελήσει! Μια μεταφορά του βιβλίου της Τζέιν Όστεν, που προτάθηκε για 2 Όσκαρ.

 

Road to the Oscars

Για να είστε έτοιμοι για τις δικές σας προβλέψεις για τους νικητές εν αναμονή της 93ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος παρουσιάζει τις  φετινές υποψηφιότητες για ένα χρυσό αγαλματίδιο στην εκπομπή “Road to the Oscars”. Παρακολούθησε την εκπομπή κάθε Παρασκευή στις 19:00 και κάθε Σάββατο στη 13:00, στο YouTube κανάλι της COSMOTE TV.

Όλα τα επεισόδια της εκπομπής μπορείς να τα βρεις εδώ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ