today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο με Πασχαλινό θαύμα ανασταίνεται πλέον το πρόγραμμα “Αν. Τρίτσης”

«Την τελευταία μέρα υποβολής προτάσεων για το πρόγραμμα Τρίτση (31.03.21!) επέλεξε ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών, προκειμένου να δώσει παράταση ενός μηνός, αδιαφορώντας για το αίτημα της ΚΕΔΕ με το οποίο ζητούσε δίμηνη παράταση και δηλώνοντας παράλληλα πως το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» παίρνει σάρκα και οστά», ανφέρουν σε κοινή δήλωσή τους ο Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Ζαχαριάδης και ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών & υπεύθυνος για την Αυτοδιοίκηση Μίλτος Χατζηγιαννάκης, σχετικά με την ανακοίνωση της παράτασης προθεσμίας για την υποβολή προτάσεων από τους δήμους στο πρόγραμμα “Αν. Τρίτσης”.

Και συνεχίζουν λέγοντας: «Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να διαλύσουμε το όμορφο όνειρο του κ. Πέτσα, πληροφορώντας τον πως είναι αδύνατον μέσα σε λιγότερο από 30 μέρες, καθώς μεσολαβεί και η Μεγάλη Εβδομάδα, οι Δήμοι να καταφέρουν να υποβάλλουν προτάσεις για έργα που δεν ξέρουν καν αν πρέπει να εντάξουν, αφού το πλάφον παραμένει άγνωστο και κάποτε θα ανακοινωθεί.

Η κατάσταση είναι κωμικοτραγική και μόνο ένα Πασχαλινό θαύμα θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα.

Είναι πια προφανές πως η ανικανότητα της Κυβέρνησης συνολικά και η κακή αντιγραφή του προγράμματος «Φιλόδημος» του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, στοιχίζουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αφαιρούν αναπτυξιακές μονάδες και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Καλούμε έστω και τώρα τον Αν. Υπουργό να κατέβει από το συννεφάκι του, να ενημερωθεί σωστά και να πράξει τα δέοντα, αναθεωρώντας τις αποφάσεις του».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ