today-is-a-good-day
19.1 C
Athens

Τ.Γαϊτάνης: Ο κ. Τσίπρας δεν καταδίκασε τα χυδαία σχόλια των βουλευτών του

«Ο κ. Τσίπρας δεν έκανε καμία πρόταση χθες στη Βουλή και δεν καταδίκασε τα χυδαία σχόλια των βουλευτών του», δήλωσε, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό RadioNorth 98 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης.

Επιπλέον, ανέφερε ότι η κυβέρνηση, στη χθεσινή συζήτηση, είχε δύο στόχους. Όπως είπε, αρχικά, να συζητηθούν προτάσεις ισχυροποίησης του θεσμικού πλαισίου εναντίον κάθε μορφής κακοποίησης. «Ο πρωθυπουργός παρουσίασε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και επ’ αυτού ο κ. Τσίπρας δεν κατέθεσε καμία πρόταση και αυτό είναι φυσικά κάτι που οι Έλληνες πολίτες πρέπει να το αξιολογήσουν», υπογράμμισε.

Επεσήμανε ότι ο δεύτερος στόχος ήταν να γίνει μία γενικότερη αποτίμηση για το πώς γίνεται ο δημόσιος διάλογος στον τόπο μας. Ειδικότερα, σημείωσε ότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν χυδαίες επιθέσεις στο διαδίκτυο από φωνές που ταυτίζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Γαϊτάνης αναφέρθηκε, συγκεκριμένα, στις δηλώσεις των βουλευτών κ.κ. Πολάκη και Ελευθεριάδου, τις οποίες αρνήθηκε να καταδικάσει ο κ. Τσίπρας.

Τέλος, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σχολίασε πως ο κ. Τσίπρας έχει ταυτιστεί -πλέον- με τον κ. Πολάκη, τονίζοντας πως τα ζητήματα σεξουαλικής κακοποίησης πρέπει να ενώνουν όλους τους Έλληνες και δεν πρέπει να κομματικοποιούνται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ