today-is-a-good-day
20.1 C
Athens

Μ.Χριστοδουλάκης: Μία υπουργός που εξαπατάται δεν μπορεί να επιτελέσει τα καθήκοντά της

Πολιτικές ευθύνες στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, τις οποίες θα πρέπει να αναλάβει, καταλόγισε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής. Ο κ. Χριστοδουλάκης μίλησε στον ρ/φ ΤΗΕΜΑ FM 104,6 όπου ανέφερε πώς «η υπουργός Πολιτισμού ελέγχεται για την επιλογή που είχε κάνει, η οποία μάλιστα είχε γίνει με πολιτική παρέμβαση, ελέγχεται για την καθυστερημένη αντίδραση επί του θέματος, και φυσικά για την προβληματική διαχείριση που έκανε την προηγούμενη Παρασκευή». Υπογράμμισε μάλιστα πως «οι ευθύνες, λοιπόν, αυτές πρέπει να αναληφθούν. Δουλειά της υπουργού είναι να μην εξαπατάται».

Ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής άσκησε κριτική στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ για προσπάθεια κομματικοποίησης του κινήματος #Metoo. «Δεν πρέπει να κομματικοποιείται, να κιτρινίζεται, ούτε να γίνεται αντικείμενο χυδαίου διαλόγου

Βλέπουμε κάποιους να προσπαθούν να οικειοποιηθούν το ζήτημα αυτό, να του βάλουν κομματικές ταμπέλες για να το αξιοποιήσουν μικροκομματικά. Το να τσιμπήσεις μια μονάδα στις δημοσκοπήσεις είναι πολύ λίγο σε σχέση με τις πληγωμένες ψυχές που αναζητούν δικαίωση και προστασία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ