today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

WATT+VOLT: «Φωτίζουμε» το δρόμο του Στέλιου για 4η χρονιά

Η WATT+VOLT στηρίζει τις σπουδαίες προσπάθειες, έτσι για 4η συνεχή χρονιά θα σταθούμε στο πλευρό του Πρωταθλητή Στίβου Στέλιου Μαλακόπουλου δίνοντάς του τη δύναμη να συνεχίσει το όνειρό του, ενώ παράλληλα εκείνος, θα μας γεμίζει έμπνευση και πάθος για να βλέπουμε μπροστά υπερπηδώντας κάθε εμπόδιο, αναφέρει η ανακοίνωση .

Ο Στέλιος αποτελεί σταθερό παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, μιας και τίποτα δεν στάθηκε ικανό να τον σταματήσει από την μεγάλη του αγάπη τον αθλητισμό. Το πάθος και η δύναμη ψυχής που επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια τον ανεβάζουν σταθερά στο βάθρο των νικητών κατακτώντας παγκόσμια ρεκόρ και τίτλους. Η 5η θέση στα 400μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Ντουμπάι , η 6η θέση στο άλμα εις μήκος μεικτών κατηγοριών (1η θέση στην κατηγορία του),  η ανάδειξή του στη Θεσσαλονίκη ως ο πρώτος αθλητής στην ιστορία με διπλό ακρωτηριασμό  που ξεπερνά τα 7μέτρα (Παγκόσμιο Ρεκόρ Κλειστού Στίβου), η κατάρριψη εκ νέου του παγκόσμιου ρεκόρ στο άλμα εις μήκος με επίδοση 6,87μ.  σε διεθνή αγώνα στο Βερολίνο και η ανάδειξή του ως «Ο καλύτερος αθλητής με αναπηρία της χώρας για το 2020», είναι οι πιο πρόσφατες προσθήκες στη «φαρέτρα» των επιτυχιών του. Επόμενος μεγάλος στόχος οι Ολυμπιακοί αγώνες του Τόκιο, όπου είμαστε σίγουροι πως θα ξεπεράσει τον εαυτό του.

Νιώθουμε υπερήφανοι και χαρούμενοι να βλέπουμε τον Στέλιο να ανεβαίνει κάθε φορά και πιο ψηλά και θα είμαστε δίπλα του και αυτή τη χρονιά, για να μπορεί να φαντάζεται αλλά και να πραγματοποιεί περισσότερα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ