today-is-a-good-day
17.6 C
Athens

Αδ.Γεωργιάδης: Η αγορά δεν μπορεί να κλείσει, θα λειτουργήσει με μέτρα

Τη συνέχιση της λειτουργίας της αγοράς, ακόμα και εάν κηρυχθεί η Αττική στο “κόκκινο”, προανήγγειλε εμμέσως ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Η αγορά δεν μπορεί να κλείσει αλλά θα λειτουργήσει με μέτρα” είπε  ο κ. Γεωργιάδης. “Έχω συνάντηση με την Επιτροπή, θα κάνουμε μια μεγάλη κουβέντα και θα παρουσιάσουν τα επιχειρήματά τους” τόνισε ο κ. Γεωργιάδης. “Αν αποφασίσουν ότι η Αττική πρέπει να είναι στο “κόκκινο”, σαφώς θα πρέπει να ληφθούν μέτρα. Υπάρχει ένα σχέδιο στο υπουργείο” πρόσθεσε.

Ο  Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έστειλε μήνυμα στους επιχειρηματίες της αγοράς λέγοντας: “Είμαστε όλοι στο πλευρό τους, καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορούν να κλείσουν πάλι και να χάσουν την εκπτωτική περίοδο”. Άλλωστε, τόνισε ότι δεν είναι τρομερή η διαφορά στα κρούσματα μετά από 12 μέρες λειτουργίας των καταστημάτων. “Έχει αρχίσει να δείχνει η αγορά κατά πόσο επηρέασε την κατάσταση” είπε.

Τέλος, για την απαγόρευση κυκλοφορίας και το ενδεχόμενο να ισχύει από τις 18.00 στην Αττική απάντησε: “Η γνώμη μου είναι ότι η Αττική έχει την ιδιαιτερότητα ότι είναι η μισή χώρα…”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ