today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

Ο αγώνας για το δημόσιο σύστημα υγείας είναι μαραθώνιος, δήλωσε η Ρένα Δούρου

«Ο αγώνας για το δημόσιο σύστημα υγείας είναι μαραθώνιος και το ενδιαφέρον της Δύναμης Ζωής για το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τους ανθρώπους του είναι διαρκές και συστηματικό» τόνισε η Ρένα Δούρου κατά την επίσκεψή της στο Αττικό Νοσοκομείο.

Εκεί συζήτησε με εκπροσώπους της Διοίκησης και με εργαζόμενους για τα προβλήματα που προκύπτουν από τη διαχείριση της πανδημίας και ενημερώθηκε για την λειτουργία των νέων μηχανημάτων που την χρηματοδότησή τους διασφάλισε κατά την Διοίκησή της η Περιφέρεια Αττικής από ίδιους πόρους αλλά και μέσω του ΠΕΠ Αττικής. «Είμαστε εδώ για να παρακολουθούμε, να ελέγχουμε, να προωθούμε, έτσι ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις και να ενταχθούν όλα τα μηχανήματα στα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής», επεσήμανε η πρώην περιφερειάρχης.

Η επικεφαλής της Δύναμης Ζωής επισήμανε την ανάγκη να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την εγκατάσταση των σημαντικών και για την πανδημία μηχανημάτων (μέσω του ΠΕΠ Αττικής), όπως, μεταξύ άλλων, των 16 αναπνευστήρων ΜΕΘ, 5 νεογνικών και 11 φορητών αναπνευστήρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ