today-is-a-good-day
13.9 C
Athens

«Αυτοψία» Αδ.Γεωργιάδη και Ν.Παπαθανάση στα μαγαζιά της Ερμού

Επίσκεψη σε καταστήματα της Αθήνας, πραγματοποίησαν σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρο Καφούνη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου «διαπιστώθηκε η υποδειγματική τήρηση των υγειονομικών κανόνων και των μέτρων προστασίας της δημόσιας Υγείας εντός και εκτός των καταστημάτων».

Ο Σταύρος Καφούνης δήλωσε πως η φετινή εκπτωτική περίοδος προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες για το καταναλωτικό κοινό καθώς οι έμποροι επιθυμούν να ρευστοποιήσουν το αδιάθετο χειμερινό εμπόρευμα και πρότεινε να δίνουν όλοι έμφαση στην τήρηση των μέτρων προστασίας αποφεύγοντας το συνωστισμό, ώστε η λειτουργία των καταστημάτων να συνεχιστεί αδιάλειπτα.

Τέλος, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «επανέλαβε στους υπουργούς την ανάγκη ενίσχυσης των μέτρων στήριξης που έως σήμερα έδωσαν ανάσα στις επιχειρήσεις, αλλά και την εφαρμογή πραγματικών λύσεων, με ρύθμιση και γενναίο κούρεμα όλων των υποχρεώσεων, όταν με το καλό λήξει η υγειονομική κρίση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ