ΠΑΟ: Οπαδοί πήραν από την ΠΑΕ ρέπλικα του τροπαίου 2010 και την παρέδωσαν στον Ερασιτέχνη

Αντιπροσωπεία οπαδών της «Θύρας 13» πήγε το πρωί της Τρίτης (27/10) στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα Βριλήσσια, προκειμένου να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της κατά τη διοίκησης και του ιδιοκτήτη του «τριφυλλιού» Γιάννη Αλαφούζου, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η ομάδα και την κάκιστη εικόνα της για ακόμη μία σεζόν.

Οι οργανωμένοι πέταξαν φέιγ-βολάν τα οποία έγραφαν «λευτεριά στην ΠΑΕ», φώναξαν συνθήματα κατά της ιδιοκτησίας, ανήρτησαν πανό το οποίο έγραφε «Δεν αντέχει η ιστορία άλλο αυτή την ομηρία. Λευτεριά στην ΠΑΕ – Θ.13», ενώ πήραν από τα γραφεία το τρόπαιο (ρέπλικα) του πρωταθλήματος του 2010, το οποίο παρέδωσαν -ακολούθως-συμβολικά στα γραφεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού! Σημειώνοντας πως «…θα επιστραφεί όταν η ομάδα θα κάνει πράξη τον ύμνο της», όπως ανέφερε μήνυμα που ανέβηκε σε λογαριασμό της Θ.13 13 στα social media.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, δεν ασκήθηκε κανένα είδος βίας στο υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ, ούτε υπήρξαν υλικές ζημιές στα «πράσινα» γραφεία.
Όπως τονίστηκε λίγο αργότερα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το Κύπελλο που πάρθηκε από τα γραφεία δεν ήταν το αυθεντικό τρόπαιο του πρωταθλήματος του 2010, αλλά ρέπλικα, με την επισήμανση πως μετά από λίγη ώρα και το συγκεκριμένο Κύπελλο, επιστράφηκε από τα γραφεία του Ερασιτέχνη, στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.