today-is-a-good-day
20.3 C
Athens

Ο Ντ.Τραμπ υπαινίσσεται ότι ο Τζο Μπάιντεν πάσχει από γεροντική άνοια

Ο Ντόναλντ Τραμπ αμφισβήτησε σήμερα τις ικανότητες του Δημοκρατικού αντιπάλου του Τζο Μπάιντεν, ο οποίος, κατά τη διάρκεια μιας παρέμβασης χθες το βράδυ, έμοιαζε να ξεχνά το όνομα του Ρεπουμπλικανού προέδρου.

«Ο Τζο Μπάιντεν με αποκάλεσε Τζορτζ χθες το βράδυ. Δεν μπορούσε να θυμηθεί το όνομά μου», έγραψε σε ένα tweet ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει δώσει στον αντίπαλό του το προσωνύμιο «Τζο, ο Κοιμισμένος» και υπαινίσσεται συχνά ότι ο 77χρονος πρώην αντιπρόεδρος πάσχει από ένα είδος γεροντικής άνοιας.

«Χρειάστηκε να τον βοηθήσει ο παρουσιαστής προκειμένου να ολοκληρώσει τη συνέντευξή του», συμπλήρωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορώντας τα ΜΜΕ ότι «συγκάλυψαν» το περιστατικό.

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών πήρε τον λόγο χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συναυλίας για τη στήριξη της προεκλογικής εκστρατείας του. «Άλλα τέσσερα χρόνια με τον Τζορτζ…, τον Τζορτζ…», άρχισε να λέει, προτού διακόψει τη ροή του λόγου του.

«Εάν ο Τραμπ επανεκλεγεί, θα βρεθούμε σε έναν άλλο κόσμο», συμπλήρωσε, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Τζιλ.

Το απόσπασμα του βίντεο έκανε τον γύρο σήμερα των συντηρητικών ΜΜΕ, που διερωτώντουσαν εάν ο Τζο Μπάιντεν αναφερόταν στους πρώην προέδρους Τζορτζ Ου. Μπους ή τον πατέρα του Τζορτζ Μπους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ