today-is-a-good-day
19.3 C
Athens

Συνάντηση Ν.Δένδια με τον Ρώσο πρέσβη και την απερχόμενη πρέσβη της Αλβανίας

Συνάντηση με τον πρέσβη της Ρωσίας στην Ελλάδα, Αντρέι Μάσλοφ, πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και η επέτειος των 192 ετών διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Τηλεφωνική επικοινωνία Ν. Δένδια με τον ΥΠΕΞ της Αυστρίας για την κατάσταση στη Μόρια

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Αυστρίας Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ (A.Schallenberg) πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Στο επίκεντρο βρέθηκε η κατάσταση στη Μόρια κα ζητήματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Αποχαιρετιστήρια συνάντηση του Ν.Δένδια με την απερχόμενη πρέσβη της Αλβανίας

Αποχαιρετιστήρια συνάντηση με την απερχόμενη πρέσβη της Αλβανίας Ardiana Hobdari πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στο υπουργείο Εξωτερικών.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι διμερείς σχέσεις Ελλάδος και Αλβανίας, ενώ ο κ. Δένδιας την αποχαιρέτησε, καθώς ολοκληρώθηκε η θητεία της, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ