today-is-a-good-day
17.6 C
Athens

Την ανάληψη του Final 8 ανακοινώνουν ΑΕΚ και BCL

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου, η ΚΑΕ ΑΕΚ και η διοργανώτρια Αρχή του Basketball Champions League θα ανακοινώσουν τη διεξαγωγή του final-8 για τη σεζόν 2019-20 στο ΟΑΚΑ. Το Final-8 του Basketball Champions League θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 4 Οκτωβρίου. Στη συνέντευξη Τύπου που θα λάβει χώρα την Τετάρτη (2/9, 14:00) στο “Hilton”, παρόντες θα είναι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, και ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Αττικής και πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής, Νικόλαος Πέππας.

Στη συνέντευξη Τύπου αναμένεται να γίνει γνωστό και αν το final-8 του Basketball Champions League θα πραγματοποιηθεί μπροστά σε φιλάθλους ή αν οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Η κάτοχος του τίτλου το 2018, ΑΕΚ, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του final-8 την τσεχική Νίμπουρκ. Στο final-8 έχουν προκριθεί επίσης οι Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ), Σαραγόσα (Ισπανία), Τουρκ Τέλεκομ (Τουρκία), Μπούργος (Ισπανία), ενώ εκκρεμούν δύο θέσεις, από τα ζευγάρια της φάσης των «16» (Τενερίφη-Οστάνδη και Ντιζόν-Νίζνι) που θα κρίνουν τα δύο τελευταία εισιτήρια.

Η ΑΕΚ φιλοδοξεί, όπως και το 2018, να κατακτήσει εκ νέου τον τίτλο μέσα στο ΟΑΚΑ, σε μία σεζόν που είχε διακοπεί η αγωνιστική δράση ελέω της πανδημίας του κορονοϊού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ