today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

ΝΔ για βίντεο ΣΥΡΙΖΑ: Ψεκασμένες θεωρίες, ψέματα και “παπατζηλίκι” από τον κ.Τσίπρα

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ποντάρει ξανά στα χονδροειδή ψέματα και στις θεωρίες συνωμοσίας μήπως σωθεί από την κατρακύλα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας το βίντεο το οποίο δημοσιοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ – η ΝΔ το χαρακτηρίζει «ψεκασμένο» – με το οποίο κατηγορεί την κυβέρνηση για τη στάση της στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Η ΝΔ ως απάντηση μεταξύ άλλων, παρουσιάζει δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στις 15 Μαΐου, στην οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούσε την κυβέρνηση επειδή «δεν είχαν ανοίξει ακόμη οι ξενοδοχειακές μονάδες».

«Οι διακινητές των ψεκασμένων θεωριών που αγόρευαν με στόμφο στις πλατείες των αγανακτισμένων, νομίζουν ότι ο κορονοϊός τούς έστρωσε νέο πεδίο και συνεχίζουν. Κάποιοι πρώην υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα αναπαράγουν ανοιχτά τα πιο ακραία συνομωσιολογικά παραμύθια, ενώ άλλοι τα σιγοντάρουν μουλωχτά» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της, και προσθέτει:

«Ως απάντηση δε στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για το άνοιγμα του τουρισμού και για να θυμηθούν όλοι το διαρκές παπατζιλίκι του κ. Τσίπρα παραθέτουμε μια δήλωσή του μπροστά στην κάμερα, στις 15 Μαΐου σε ανθρώπους του Τουρισμού: “Βρισκόμαστε στα μέσα του Μάη κι ακόμα όχι μόνο δεν έχουν ανοίξει οι ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε και εικόνα για το πότε και πώς θα γίνει η επανεκκίνηση της λειτουργίας της βαριάς βιομηχανίας, που είναι ο τουρισμός, για την ελληνική οικονομία”.

Ας αντιληφθούν στο ΣΥΡΙΖΑ ότι το 2020, δεν είναι 2014. Τους πήραν χαμπάρι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ