today-is-a-good-day
25.1 C
Athens

Μ.Χρυσοχοΐδης: Έλεγχοι και μέτρα σε μπαρ, beach bar και πάρτι σε βίλες στη Μύκονο

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, βρίσκεται από χθες το απόγευμα στο νησί της Μυκόνου, όπου και πραγματοποιεί σειρά συσκέψεων.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης πραγματοποίησε επίσκεψη στο τοπικό αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να ενημερωθεί για τους ελέγχους στα μπαρ και beach bar του νησιού, σχετικά με την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Επιπλέον, στις συσκέψεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη τίθεται και το ζήτημα των αστυνομικών ελέγχων για την πρόληψη κατά του κορωνοϊού. Ένα από τα θέματα που συζήτησαν ήταν και η διεξαγωγή των πριβέ πάρτι σε βίλες του νησιού χωρίς να τηρούνται μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε πως αυτό το φαινόμενο θα πάψει να υφίσταται κι αυτό θα γίνει με την επιβολή περιορισμού ως προς τον αριθμό των καλεσμένων στα σπίτια. Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι δεν θα επιτρέπεται να παρευρίσκονται περισσότερα από 40 άτομα σε κάθε κατοικία και πως πλέον η Αστυνομία θα έχει το δικαίωμα να προχωράει σε ελέγχους εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Ψηλά στην ατζέντα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη είναι θέματα αστυνόμευσης και ασφάλειας στο νησί, καθώς την ίδια ώρα στελεχώνεται η υπό συγκρότηση Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου, στην οποία φέτος το καλοκαίρι θα υπηρετούν σχεδόν 100 άτομα.

Σήμερα ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο της Μυκόνου, με τον Αντιπεριφερειάρχη, όπως και με Βουλευτές Κυκλάδων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ