today-is-a-good-day
22.2 C
Athens

Κόλαση φωτιάς στις Κεχριές. Εκκενώθηκαν οικισμοί (Βίντεο)

Πληροφορίες για καμμένα σπίτια

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThePresident από ανθρώπους που βρίσκονται στο μέτωπο της πυρκαγιάς στις Κεχριές, έχουν καεί δύο σπίτια σε έναν από τους οικισμούς που εκκενώθηκαν.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις, που έχουν ενισχυθεί, δίνουν αγώνα ενάντια στις φλόγες και στους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή.

Στα βίντεο που ακολουθούν, τα οποία έχουν τραβήξει μέλη του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Κορίνθου, που έσπευσαν να συνδράμουν τις πυροσβεστικές δυνάμεις, φαίνεται το μέγεθος της πυρκαγιάς.

Η φωτιά έχει φτάσει πολύ κοντά στο χωριό Αθίκια το οποίο και εκκενώνεται. Επίσης, έχουν απομακρυνθεί ήδη κάτοικοι από τους οικισμούς Siemens, Άγιος Κωνσταντίνος και Γαλατάκι, καθώς και παιδιά από κατασκήνωση, που είναι κοντά στα Λουτρά.

Gepostet von Spiros Papadopoylos am Mittwoch, 22. Juli 2020

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο τόπο της πυρκαγιάς βρίσκονται επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή 143 πυροσβέστες με 42 οχήματα, ειδικό μηχανοκίνητο πυροσβεστικών επιχειρήσεων, δέκα πεζοπόρα τμήματα, εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ. Από αέρος πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού δύο αεροπλάνα και έξι ελικόπτερα.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις, που επιχειρούν στο μέτωπο της φωτιάς στις Κεχριές Κορινθίας, ενισχύονται, ενώ στην περιοχή βρίσκονται ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού σώματος, αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ