today-is-a-good-day
17.4 C
Athens

Το φουσκωτό με το οποίο φέρονται να διέφυγαν οι εκτελεστές από την Ζάκυνθο. Αποκλειστικές εικόνες.

Αποτέλεσμα φαίνεται να έχουν ήδη, οι εντατικές και στοχευμένες έρευνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, για την δολοφονική ενέδρα που έστησαν 2 άγνωστοι στο αντρόγυνο στον Άγιο Σώστη που επέβαινε σε μοτοσυκλέτα, σκοτώνοντας την 37χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών και τραυματίζοντας σοβαρά τον 53χρονο σύζυγό της.

Η αστυνομία εντόπισε το σκάφος, αποκλειστικές φωτογραφίες του οποίου δημοσιεύει το thepresident.gr, με το οποίο φέρονται να διέφυγαν από το νησί οι δύο δράστες, που σύμφωνα με πληροφορίες, πήγαν στην Ζάκυνθο από την Αθήνα για να εκτελέσουν το πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου και έφυγαν με το συγκεκριμένο φουσκωτό.

Το τελευταίο 24ωρο έχουν προσαχθεί στην ασφάλεια Ζακύνθου και έχουν ανακριθεί περισσότερα από 5 άτομα, για να διαπιστωθεί εάν είχαν οποιαδήποτε συμμετοχή, ηθική ή φυσική, στην δολοφονία.

Την ίδια ώρα ελέγχονται απομονωμένες ακτές και σπηλιές της Ζακύνθου, για να εντοπιστεί η μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιήθηκε στην δολοφονία. Στις έρευνες θα συμμετάσχουν και δύτες.

Στο νησί αναμένεται κλιμάκιο από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Αθήνας, προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες και στην εξέταση των ευρημάτων από το σημείο της ενέδρας, του υλικού από τις κάμερες και κυρίως του φουσκωτού.

Όλα συνέβησαν την περασμένη Τρίτη στις 14:45, όταν το ζευγάρι που κινείτο με την μοτοσυκλέτα του προς το σπίτι του στον επαρχιακό δρόμο Λιθακιάς – Αγίου Σώστη, δέχτηκε τα πυρά δύο δραστών, οι οποίοι έρχονταν από την αντίθετη κατεύθυνση επίσης επέβαιναν σε μηχανή, μοντέλο το οποίο χρησιμοποιεί η αστυνομία και ήταν ντυμένοι με μαύρα ρούχα και άσπρα κράνη, σε μια προσπάθεια να προσομοιάζουν σε αστυνομικούς.

Με τους πρώτους πυροβολισμούς, η γυναίκα έπεσε νεκρή στην άσφαλτο, ενώ ο σύζυγός της τραυματισμένος κατάφερε να απομακρυνθεί. Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθησαν να τον ακολουθήσουν, όμως ο 53χρονος κατάφερε να διαφύγει. Σταμάτησε λίγα μέτρα πιο κάτω, όπου ζήτησε βοήθεια από έναν φίλο του και κλήθηκε ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον ίδιο αλλά και τη σύζυγό του στο νοσοκομείο.  Η γυναίκα δέχθηκε μια σφαίρα στην πλάτη που την βρήκε στην καρδιά, ενώ ο 53χρονος δέχτηκε τρεις σφαίρες.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ