today-is-a-good-day
17 C
Athens

Mustang Mach-E: Εξασφαλίζει 600 χιλιόμετρα αυτονομία με μια φόρτιση

Από το 1964, όταν και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, η Mustang ενσαρκώνει την ελευθερία, την πρόοδο, αλλά και τις καταιγιστικές επιδόσεις, αποτελώντας όλα αυτά τα χρόνια ένα σύμβολο επανάστασης. Τώρα, η Mustang είναι έτοιμη να επαναπροσδιορίσει τις παραπάνω αρετές στα πλαίσια της νέας, ηλεκτρικής εποχής της αυτοκίνησης καλύπτοντας τις αυξανόμενες ανάγκες των αγοραστών για οχήματα με κορυφαίες επιδόσεις, προηγμένες τεχνολογίες και μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Η νέα Mustang Mach-E θα διατίθεται με δύο επιλογές ως προς τη χωρητικότητα της μπαταρίας είτε με κίνηση στους πίσω τροχούς είτε με τετρακίνηση μέσω της χρήσης ηλεκτροκινητήρων. Στην έκδοση με την κίνηση στους πίσω τροχούς, η Mustang Mach E αναμένεται να εξασφαλίζει με μια φόρτιση ηλεκτρική αυτονομία έως και 600 χιλιόμετρα.Το μοντέλο με την ίδια μπαταρία και κίνηση σε όλους τους τροχούς αναμένεται να αποδίδει ισχύ 337 ίππων (248 kW) και ροπή 565 Nm.

Η Mustang Mach-E GT προβλέπεται να ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0 -100 χλμ/ώρα σε χρόνο μικρότερο των 5 δευτερολέπτων αποδίδοντας προβλεπόμενη ισχύ 465 ίππων και ροπή 830 Nm.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ