today-is-a-good-day
15.8 C
Athens

Σφήνα από τον Καναδά για τη χρηματοδότηση της Folli Follie

Πρόταση για την εξαγορά των ομολογιούχων με χρηματοδότηση από καναδέζικο επενδυτικό κεφάλαιο, που έχει καταθέσει proof of funds στο διοικητικό συμβούλιο της Folli Follie, αναμένεται να αξιολογήσει η νέα διοίκηση της προβληματικής εισηγμένη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η συγκεκριμένη πρόταση προβλέπει χρηματοδότηση μεταξύ 60 και 90 εκατομμυρίων ευρώ, για την εξαγορά των ομολογιούχων και την χρηματοδότηση της λειτουργίας της εταιρείας. Αν και η πρόταση έχει παρουσιασθεί στην υπό προθεσμία διοίκηση της Folli Follie, ήδη από το τελευταίο τρίμηνο του 2019, μόλις στα τέλη Ιανουαρίου υπογράφτηκε συμφωνία για να συζητηθεί αυτή.

Χθες πάντως οι ομολογιούχοι, σύμφωνα με πληροφορίες, ενημέρωσαν τη διοίκηση της Folli Follie πως παγώνουν και επίσημα τη συμφωνία αναδιάρθρωσης. Η έγκριση της συμφωνίας με την εταιρεία αναβάλλεται μέχρι να ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στο διοικητικού συμβούλιο της εταιρείας. Στην ουσία η έγκριση της συμφωνίας μετατίθεται μετά τον διορισμό νέου διοικητικού συμβουλίου στην Folli Follie.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ