today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

Κατοικίδια influencers κερδίζουν έως και 32.000 δολάρια για κάθε ανάρτηση στο Instagram

Όταν σκέφτεται κάποιος influencers στο Instagram οι εικόνες που φαντάζεται είναι γυναίκες που ποζάρουν με φόντο ένα ουράνιο τόξο κρατώντας μία νέα τσάντα σχεδιαστή μόδας.

Ωστόσο υπάρχει και μία άλλη διάσταση, αρκετά προσοδοφόρα στο Instagram: pet influencers, (κατοικίδια που κερδίζουν χιλιάδες δολάρια ανά ανάρτηση).

Σύμφωνα με μελέτη του OnBuy Pets Supplies, τα δημοφιλέστερα κατοικίδια influencers κερδίζουν 32.045 δολάρια για μία ανάρτηση με χορηγό.

Με την αξιοποίηση στοιχείων για τα κέρδη στο Instagram από το Influencer Marketing Hub, καθώς και πρόσφατες δημοσιεύσεις από λογαριασμούς ζώων στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το OnBuy αποκάλυψε τα κατοικίδια με τα περισσότερα έσοδα.

Ο Jiffpom, είναι ένα κουτάβι πομεράνιαν με 9,6 εκατομμύρια ακόλουθους. Κερδίζει 32.045 δολάρια για κάθε ανάρτηση, επιχορηγούμενη από brands όπως TikTok, Target and Nature’s Recipe.

View this post on Instagram

?

A post shared by jiffpom (@jiffpom) on

View this post on Instagram

?

A post shared by jiffpom (@jiffpom) on

Η γάτα, Nala the Cat, έχει δική της σειρά γατοτροφών και πρόσφατα κατέρριψε Γκίνες, έγινε η δεύτερη γάτα με τις μεγαλύτερες αποδοχές, κερδίζει 12.851 δολάρια για κάθε ανάρτηση.

View this post on Instagram

How’s your weekend going? I love you❤️

A post shared by Nala Cat ™ (@nala_cat) on

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, Standard, στη λίστα των τετράποδων influencers με τις μεγαλύτερες αμοιβές είναι μία αλεπού. Με τον λογαριασμό της Juniper the Fox κερδίζει για κάθε ανάρτηση 9.970 δολάρια.

View this post on Instagram

How the Fox stole Christmas

A post shared by J U N I P E R & F I G (@juniperfoxx) on

Ο σκύλος ράτσας Σίμπα Ίνου, Marutaro βρίσκεται επίσης στη λίστα των pet influencers με κέρδη ύψους 8.517 δολαρίων για κάθε ανάρτηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ