today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Ν.Κασιμάτη: Επί ΣΥΡΙΖΑ δεν σημειώθηκε ούτε ένας θάνατος αστυνομικού. Τους κοιτάμε στα μάτια

«Δεν ήθελα να θίξω με οποιοδήποτε τρόπο το αστυνομικό σώμα», τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ μετά το σάλο που προκλήθηκε για σχόλιό της «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» στο Facebook. Η κ. Κασιμάτη, είπε ότι ήδη από την πρώτη επιστολή που έστειλε στην ΠΟΑΣΥ προκύπτει ότι λυπάται για τη χρήση της φράσης και πως το σχόλιο ήταν σε έναν διάλογο εντελώς άσχετο με το αστυνομικό σώμα.

«Ήταν ένα σχόλιο άσχετο, σε έναν διάλογο άσχετο με την αστυνομία. Ήταν ένα συμφραζόμενο διαφορετικό, αλότριο, όπου χρησιμποιήθηκε όντως αυτή η φράση από εμένα. Καμιά αντικειμενική ή υποκειμενική διάθεση από εμένα δεν προέκυπτε από αυτό το σχόλιο, ότι ήθελα να θίξω με οποιοδήποτε τρόπο το αστυνομικό σώμα», είπε η κ. Κασιμάτη.

Play Video
Στην ερώτηση εάν ζητεί συγγνώμη για την χρήση της φράσης, η βουλευτής απάντησε ότι απολογήθηκε από την πρώτη στιγμή και «δεν βγήκα στο κανάλι σας ή οπουδήποτε αλλού για να μοιράζω συγγνώμες. Ό,τι είπα, είπα και θεωρώ ότι είναι επαρκές».

Η κ. Κασιμάτη, εκτίμησε ότι οι αντιδράσεις που εκφράστηκαν έχουν «σαφώς και πολιτικά χαρακτηριστικά» και πως είναι τιμή της να την κατηγορούν «ο Μπογδάνος, ο Πλεύρης, ο Άδωνις Γεωργιάδης και όλο το κακό, ακροδεξιό συναπάντημα της Νέας Δημοκρατίας».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι κατά την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν σημειώθηκε ούτε ένας θάνατος αστυνομικού «και έτσι κοιτάμε τους αστυνομικούς στα μάτια».

Sourceskai

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ