today-is-a-good-day
19 C
Athens

Επιστολή της Κ. Νοτοπούλου στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης για τον ΟΑΣΘ

Επιστολή στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα έστειλε η επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, ενόψει της αυριανής έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου για τον ΟΑΣΘ. Σύμφωνα με την κ. Νοτοπούλου  η σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα άργησε να πραγματοποιηθεί, ενώ “δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας υφίστανται καθημερινά μια απίστευτη ταλαιπωρία”.
Παράλληλα, η κ. Νοτοπούλου, επισήμανε ότι από τον κατάλογο των προσκεκλημένων στην Ειδική Συνεδρίαση απουσιάζουν η προηγούμενη Διοίκηση του Οργανισμού και φορείς πολιτών, όπως π.χ η “Πρωτοβουλία εργαζομένων, φοιτητών, συνταξιούχων για τις αστικές συγκοινωνίες”, αλλά και η “Ένωση για τα δικαιώματα των πεζών”.
“Προκειμένου να μην επαναληφθεί η συνεδρίαση “παρωδία”, όπως η ανάλογη για το Μετρό και θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο αποτελεί σημαντική παράλειψη που πλήττει την αξιοπιστία, το κύρος και τη διαφάνεια της συνεδρίασης, παρακαλώ να συμπεριλάβετε στον κατάλογο των αποδεκτών της πρόσκλησης τους ανωτέρω” ανέφερε στην επιστολή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ