today-is-a-good-day
19 C
Athens

Συγχαρητήρια Λ. Αυγενάκη σε Βαζαίο, Ντουντουνάκη και Κορακάκη

«Βασιλιά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 25άρας πισίνας», χαρακτηρίζει ο Λευτέρης Αυγενάκης τον Ανδρέα Βαζαίο, μετά τον άθλο της κατάκτησης ενός χρυσού (200μ. πεεταλούδα) και ενός χάλκινου μεταλλίου (100μ. μικτή ατομική), με διαφορά μισής ώρας, στη διοργάνωση που ολοκληρώθηκε απόψε στη Γλασκώβη. Ο υφυπουργός Αθλητισμού εξέφρασε μέσω twitter τα συγχαρητήριά του στον Έλληνα κολυμβητή, αλλά και στην Άννα Ντουντουνάκη, που ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στα 100μ. πεταλούδα.

«Τα λόγια είναι φτωχά! Εύγε στον βασιλιά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 25άρας πισίνας στη Γλασκώβη, Ανδρέα Βαζαίο, για το χρυσό και το χάλκινο μετάλλιο, που προσέθεσε στο προχτεσινό του χρυσό, και στην Αννα Ντουντουνάκη, για το δικό της χάλκινο! Η κολύμβησή μας στα καλύτερά της», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Αυγενάκης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν «ξέχασε» και την Άννα Κορακάκη, η οποία ισοφάρισε το δικό της παγκόσμιο ρεκόρ στο αεροβόλο πιστόλι 10μ., κατά τη διάρκεια αγώνα στη Σερβία. «Συγχαρητήρια στην Αννα Κορακάκη, για την εμφάνισή της στο Βελιγράδι και την ισοφάριση του δικού της Παγκοσμίου Ρεκόρ στο αεροβόλο πιστόλι 10μ. Και χρόνια πολλά, για την γιορτή της αύριο», αναφέρει σε ανάρτησή του για την επιτυχία της Ολυμπιονίκη της σκοποβολής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ