today-is-a-good-day
14.8 C
Athens

Ληστεία σε βάρος 82χρονης στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης

Αντιμέτωπη με τρεις ληστές μέσα στο ίδιο της το σπίτι ήρθε χθες το βράδυ μία ηλικιωμένη στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης.

Όπως κατήγγειλε η 82χρονη γυναίκα οι τρεις άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν στην οικία της και με την απειλή αντικειμένου- πιθανόν όπλου- αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και κοσμήματα.

Οι ληστές διέφυγαν με αυτοκίνητο, στο οποίο πιθανολογείται ότι τους περίμενε συνεργός τους.

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τους δράστες.

Η 82χρονη Κορασία Σιγκούνη, μιλώντας στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, είπε ότι «Προσπάθησα να καλέσω την αστυνομία και μόλις με είδαν, τράβηξαν το καλώδιο του τηλεφώνου. Τους έσπρωξα και όταν είδα το περίστροφο, φοβήθηκα και έμεινα ακίνητη, όσο αυτοί έψαχναν στο δωμάτιό μου και μου ζητούσαν να μη φωνάξω» ανέφερε η 82χρονη Κορασία Σιγκούνη, μιλώντας το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως δήλωσε μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φόρα που μπαίνουν στο σπίτι της, προκειμένου να αποσπάσουν οτιδήποτε αξίας διαθέτει. «Εκτός από τους ληστές έχουν διαρρήξει και άλλες τέσσερις φορές το σπίτι μου, όταν ήμουν στην εκκλησία» σημείωσε.

Τα χρήματα που της πήραν ήταν μέρος της σύνταξης των 500 ευρώ που εισπράττει. Ενώ, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, περισσότερο στεναχωρήθηκε για το μενταγιόν που της άρπαξαν το οποίο έχει συναισθηματική αξία για την ίδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ