today-is-a-good-day
16.8 C
Athens

Άνω κάτω το ΚΙΝΑΛ από το χειροκρότημα Καμίνη στον Παπαγγελόπουλο (video)

Άνω κάτω έχει γίνει τις τελευταίες ώρες το ΚΙΝΑΛ μετά τη διαπίστωση ότι ο Βουλευτής επικρατείας του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καμίνης χειροκροτούσε τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Ο κ. Καμίνης αγνοώντας προφανώς ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος ελέγχεται για το ρόλο του στη σκευωρία της Novartis όπου ενεπλάκησαν αδίκως ο πρ. Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος, ο πρ. Υπουργός Γ.Κουτρουμάνης, και ταλαιπωρείται ακόμα ο Ανδρ. Λοβέρδος, με το χειροκρότημά του έσπευσε να υποδηλώσει τη στήριξή του στα λεγόμενα του πρ. Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία όμως δεν είναι και τόσο κολακευτικά για το ΚΙΝΑΛ.

Στελέχη του ΚΙΝΑΛ έλεγαν στους διαδρόμους της Βουλής, ότι “Βρέθηκε ο ένας αντάρτης που δεν παρέπεμψε τον Παπαγγελόπουλο, ψάχνουμε τους υπόλοιπους”. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καμίνης  με αυτή του τη συμβολική πράξη, θέλησε να τοποθετηθεί πολιτικά απέναντι από όσα συμβολίζει τόσο ο Ευ. Βενιζέλος όσο και ο Ανδρέας Λοβέρδος στέλνοντας το μήνυμα ότι θα πρέπει παράλληλα να αλλάξει και η ρητορική του κόμματός του έναντι του ΣΥΡΙΖΑ…

Θέση για το ζήτημα πήρε ο αν. εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Καρανικόλας, ο οποίος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ζητά εξηγήσεις από τον Γιώργο Καμίνη, προκειμένου να μην υπάρχουν σκιές, δεδομένου του αποτελέσματος της χθεσινής ψηφοφορίας, όπου ορισμένοι βουλευτές δεν ακολούθησαν την κομματική γραμμή, κάτι που έχει οδηγήσει σε «πόλεμο» μεταξύ ΝΔ και ΚΙΝΑΛ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ