today-is-a-good-day
24.7 C
Athens

Επίθεση Σπίρτζη σε Τζανακόπουλο για την επικοινωνιακή πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Οι εσωτερικοί ανταγωνισμοί, οι αιχμές και οι “επιθέσεις” στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να μην έχουν τέλος, με τον Χρήστο Σπίρτζη να παίρνει αυτή τη φορά τη σκυτάλη από τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ που στοχοποίησαν τον Πάνο Σκουρλέτη.

Σε συνέντευξή του ο πρώην ισχυρός υπουργός του Αλέξη Τσίπρα, έβαλε (χωρίς να τον ονομάζει) στο στόχαστρό του τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος είχε την ευθύνη της επικοινωνιακής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που οδήγησε στην ήττα των εκλογών της 7ης Ιουλίου. Μιλώντας στην εκπομπή ΝΕΤ24 του Αttica TV με τους Βασίλη Ταλαμάγκα και Αλέξανδρο Κλώσσα, ο Χρήστος Σπίρτζης τόνισε μεταξύ άλλων ”υπήρχε ένα έλλειμμα επικοινωνίας γιατί σε οποιαδήποτε αντίθετη περίπτωση, η σημερινή κυβέρνηση θα είχε κάνει η κυβέρνηση της Ν.Δ. θα είχαμε πανηγύρια για πέντε χρόνια”.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ,  ο κ. Τζανακόπουλος βρίσκεται και στο πολιτικό στόχαστρο του Ν.Παππά, με τον οποίο διατηρεί προνομιακές σχέσεις ο Χρ.Σπρίρτζης.

Δείτε το βίντεο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ