today-is-a-good-day
20.6 C
Athens

Λανσάρεται το νέο πακέτο υπηρεσιών OpelConnect στα μοντέλα της Opel

Λανσάρονται σε όλα σχεδόν τα νέα μοντέλα της Opel οι υπηρεσίες OpelConnect, χάρη στις οποίες οι οδηγοί των συγκεκριμένων αυτοκινήτων θα είναι άριστα συνδεδεμένοι και προστατευμένοι. Με ζωντανή πλοήγηση, online πληροφορίες οδικής κυκλοφορίας, κλήση οδικής βοήθειας και απομακρυσμένο έλεγχο μέσω εφαρμογής, θα νιώθουν μεγαλύτερη ξεγνοιασιά. Επιπλέον, οι υπηρεσίες OpelConnect και άλλες πληροφορίες θα είναι προσπελάσιμες μέσω της έγχρωμης οθόνης αφής του συστήματος infotainment του αυτοκινήτου (συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto) ή μέσω smartphone με την εφαρμογή myOpel. Το πακέτο OpelConnect θα παρουσιαστεί στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (12-22 Σεπτεμβρίου).

Όσοι θέλουν να εξοπλίσουν το νέο τους αυτοκίνητο με υπηρεσίες OpelConnect, θα πρέπει να δαπανήσουν 300 ευρώ. Το σύστημα διατίθεται για μοντέλα Opel, από τα Corsa, Crossland X και Grandland X, μέχρι τα Combo Life, Combo Cargo, Zafira Life και Vivaro.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η σημαντικότερη παροχή της υπηρεσίας είναι ότι σε περίπτωση ενεργοποίησης των αερόσακων ή των ζωνών ασφαλείας σε ένα ατύχημα, μία κλήση έκτακτης ανάγκης πραγματοποιείται αυτόματα προς το Κέντρο Λήψης Κλήσεων Έκτακτης Ανάγκης. Εάν δεν υπάρξει απάντηση από το όχημα, το Κέντρο στέλνει πληροφορίες σχετικές με το ατύχημα στις υπηρεσίες διάσωσης, όπως η ώρα που διαδραματίστηκε το περιστατικό, η θέση του εμπλεκόμενου οχήματος και η κατεύθυνση του ταξιδιού.

Κλήση έκτακτης ανάγκης μπορεί να ενεργοποιηθεί και χειροκίνητα, πιέζοντας πάνω από δύο δευτερόλεπτα τον κόκκινο διακόπτη SOS στην οροφή του αυτοκινήτου, πάνω από τον καθρέπτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ