today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Φεύγοντας… ο Ν.Παππάς παρήγγειλε έπιπλα αξίας €9.000 για το γραφείο του!

Έπιπλα αξίας €9.157 παρήγγειλε ο Νίκος Παππάς για να εξοπλίσει το υπουργικό του γραφείο στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο στο κόστος των επίπλων όσο η χρονική στιγμή που επέλεξε ο υπουργός να το κάνει: Εννέα ημέρες πριν τις εκλογές και με απευθείας ανάθεση.

Όπως φαίνεται και από τα έγγραφα που επισυνάπτονται, η «απόφαση ανάθεσης προμήθειας επίπλων στον 3ο όροφο του κτηρίου β’ του ΥΨΗΠΤΕ (Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης) και στις αίθουσες συσκέψεων του ίδιου κτηρίου», δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια» με ημερομηνία 27 Ιουνίου 2019, και υπογράφεται, με εντολή υπουργού, από τον γενικό γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Βασίλη Μαγκλάρα.

Με το έγγραφο εγκρίνεται η «απευθείας ανάθεση προμήθειας επίπλων στον 3ο όροφο του κτηρίου Β’ του και στις αίθουσες συσκέψεων του ίδιου κτηρίου σε RAMOS A.E. ΕΜΠΟΡΙΑ-ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ-ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ, Φιλικών 62 Περιστέρι». Σε ό,τι αφορά στο κόστος η απόφαση σημειώνει πως «η συνολική δαπάνη δεν δύναται να ξεπεράσει το ποσό των ΕΝΝΕΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΠΤΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΛΕΠΤΑ (9.157,40€) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ