today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Βαριές σκιές στην ΕΥΔΑΠ από προεκλογικό διαγωνισμό 325 εκ Ευρώ (έγγραφα)

Βαριές σκιές για το χρόνο και τη διαδικασία προκήρυξής του αφήνει ο διαγωνισμός της ΕΥΔΑΠ, αξίας 325 εκατομμυρίων Ευρώ, ο οποίος προκηρύχθηκε μόλις μία μέρα μετά τις ευρωεκλογές και ενώ ο κ. Τσίπρας είχε ανακοινώσει ότι η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο.

Ενώ μάλιστα θα περίμενε κανείς για έναν τέτοιο διαγωνισμό να δοθεί ικανός χρόνος σε ελληνικές και ξένες εταιρίες προκειμένου να προετοιμαστούν και να καταθέσουν αξιόμαχες προσφορές , σύμφωνα με τις καταγγελίες, η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ έδωσε στους υποψήφιους αναδόχους διορία μόλις λίγων ημερών. Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν τις προσφορές τους μέχρι την 1η Ιουλίου, δηλαδή, πριν την προκήρυξη των Εθνικών Εκλογών και την αποχώρηση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο διαγωνισμός αυτός ακολουθεί μια σειρά άλλων αγωνιωδών διευθετήσεων της κυβέρνησης που είδαν το φως της δημοσιότητας όπως οι προεκλογικές μετατάξεις εκλεκτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ν.Δ. έχει διαμηνύσει ότι ως επόμενη κυβέρνηση δεν πρόκειται να αποδεχτεί τετελεσμένα, ειδικά σε εταιρίες δημοσίου συμφέροντος όπως η ΕΥΔΑΠ.

Το θέμα αυτό αποκάλυψε με ανάρτησή του στο twitter o GeorghyZhukov

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ