today-is-a-good-day
15.8 C
Athens

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 80χρονης στον Πειραιά

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 80χρονης που είχε σημειωθεί με κίνητρο τη ληστεία, τον Νοέμβριο του 2018 στην οδό Θεσσαλονίκης 66 στον Πειραιά. Η άτυχη ηλικιωμένη είχε βρεθεί τραυματισμένη στο διαμέρισμά της, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά απεβίωσε έπειτα από βαριές κακώσεις που είχαν προέλθει από θλων όργανο.

Ως φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας φέρονται ένας 44χρονος Έλληνας σεσημασμένος που αναζητείται και η 39χρονη αλλοδαπή σύντροφός του. Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται αυτή τη στιγμή ένας 40χρονος Έλληνας γείτονας της 80χρονης και ο οποίος κατηγορείται για ηθική αυτουργία και μία 39χρονη υπήκοος Βουλγαρίας σύντροφος του 44χρονου.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 53χρονου αλλοδαπού για υπόθαλψη εγκληματία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 44χρονος είχε κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για ληστεία, κλοπές, ναρκωτικά, σωματικές βλάβες, εμπρησμό, βιασμό, ενώ ο 40χρονος είχε κατηγορηθεί για ληστείες, κλοπές και ναρκωτικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ