today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Β.Λεβέντης: Η Ένωση Κεντρώων θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να πετύχει την είσοδο της στη Βουλή

«Η Ένωση Κεντρώων θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να πετύχει την είσοδό της στη Βουλή και να υλοποιήσει το πρόγραμμά της υπέρ των συμφερόντων του πολιτικού λαού», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Λεβέντης, σε συνεντεύξεις που παραχώρησε στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1 και ΟPEN BEYOND TV.

Ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι «στην προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών οι θέσεις του κόμματος δεν πέρασαν στην κοινωνία, εξαιτίας κυρίως της συμπεριφοράς ορισμένων ΜΜΕ που απέκλεισαν τη φωνή της Ένωσης Κεντρώων» και τόνισε: «Κατά την προεκλογική περίοδο θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις προτάσεις και θέσεις του κόμματος, έτσι ώστε η ελληνική κοινωνία να έχει πλήρη εικόνα για το τι πρεσβεύει η Ένωση Κεντρώων όσον αφορά τα μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες».

Ερωτηθείς για την ανεξαρτητοποίηση του Γιάννη Σαρίδη, η οποία προκάλεσε και τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε ότι «πρόκειται για πράξη αποστασίας και ο λαός θα τοποθετηθεί επί όλων των αποστασιών την ημέρα των εθνικών εκλογών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ